Климатици Бургас

Генерира по-ниски разходи за енергия.

Чрез замяна или за допълване на съществуващата система за отопление с климатична система ще позволи по-ниски разходи за отопление с до 70% при съвременните инверторни модели. Висока енергийна ефективност с кратък срок на възвръщаемост при целогодишна експлоатация.

Добре е за бъдещето и за околната среда.

Климатичните /термопомпени/ системи са класифицирани като възобновяем енергиен източник от ЕС. Осигуряват висока производителност и икономия на енергия през цялата година. Помагат да се намали потреблението на енергия в дома и да се намали глобалното затопляне.Дават възможност да ползвате кредит по Програмата за Енергийна ефективност на Европейската банка за възстановяване и развитие.

Една система – много приложения.

Климатичните системи освен,че са енергийно ефективни за отопление и охлаждане,осигуряват и допълнителен комфорт чрез пречистване,освежаване и изсушаване на влажният въздух и всичко това е благодарение на едно устройство,което се управлява лесно и удобно чрез дистанционно управление.

Увеличава стойността на имота.

Инвестиране в модерна, климатична система допринася за по-ниски енергийни разходи и увеличената стойност на имота,или му дава предимства пред други подобни.

Ефективно пречистване на въздуха.

Филтрира,освежава и пречиства въздуха в затворени помещения от вируси, бактерии, акари, прах и миризми, които могат да причинят алергии,а с навлизането на нано-технологиите в пречиствателните системи на климатиците,се оптимизират резултатите.В голяма степен предотвратява образуването на мухъл и влага,които са нездравословни за хората и нанасят щети на имуществото.

Автор:Ивелин Златев